miércoles, 19 de enero de 2011

Ambient Masia

L'ambient de La Masia a la política
0 Comentaris
El clàssic edifici de La Masia s´ha convertit en una icona d´efectivitat esportiva i de “savoire faire”, de bon “rotllo guay” que dirien el joves; convivència i eficiència que ja desborda l´àmbit esportiu per introduir-se en el marc de la vida ciutadana. La Masia no ès perfecte, la gestionen persones de carn i ossos, però ja voldriem que l´ambient humà que demostren els seus esportistes en els camps de futbol s´instal·lés en l´escenari ciutadà del nostre país.
La política (i els polítics) junt amb l´esport, són la part de la societat que ocupen els espais de la majoria dels mitjans de comunicació. Es raonable que la ciutadania, explícita, implícita o subliminalment, compari el comportament dels esportistes amb el dels polítics.
Resumint la nostra opinió: les formes, el clima, el fons i l´ambient convivencial dels esportistes en general, però especialment els formats a La Masia, fan evident que és possible la competitivitat amb una relació basada en l´amistós respecte mutu.
A Tucson, Arizona, han succeït fets violents amb possible origen en la crispació política. Afortunadament, aquest no és el nostre cas, però una bona vacuna preventiva seria demanar als politics que, dintre del posible i raonable, introduisin en els seus debats una bona part del clima de La Masia.

No hay comentarios: