viernes, 2 de enero de 2009

Palestina

Palestina , la mare de totes les batalles.
Israel ha tancat unilateralment les seves fronteras que ell mateix havia disenyat, a la vegada que amplia els seus assentaments a Palestina, sense altre reconeixement internacional que la tolerancia vergonyant dels EEUU, lo que provoca accions de guerra dels radicals palestins.

En aquestes condicions, sense hospitals, sense queviures, els palestins reben un pavoros bombardeitx israelia casualament el dia del Inocents i coincidint amb la desaparició de Huntington, l´autor de “Xoc de civilitzacions” . Son coincidencias que fan pensar, fan pensar amb moltes coses, pero especialment com deuen valorar ,els mes de mil millons de musulmans del nostre planeta, aquesta accio prepotent de l´exercit d´Israel.

On es la ONU, on es Europa, on es el Vatica ¿¿ Siguem practics: els consellers del futur i esperençador president Obama, que esperem tinguin una raonable objectivitat per sobre del poderós lobby jueu, li hauran de fer veurer que , Iraq, Pakistan, Cachemira , Afganistán i el mateix Bin Laden perdrien en gran mesura la seva conflictivitat si la solució palestina emprengues camins de pau. Seria guanyar la mare de totes les batalles.

No hay comentarios: