lunes, 11 de octubre de 2010

Barak Ussein Obama

Barack Hussein Obama
La noticia de que Obama es troba actualment sota la ferotge presió dels republicans i neoconservadors, durant la campanya de les eleccions de la Cambra de Representants i el Senat dels EEUU, m´ha fet pensar que fa dies que no el tenia present. Em donc compte que sembla que Obama, hagi passat a un segon o tercer pla, dins el conjunt de les valoracions que, de politica internacional, fem els ciutadans de base .
Al menys en el meu cas, opino que soc injust. He de recordar que el President del pais mes poderós del mon, mante les actituts mes dialogants, solidaries i progressites entre tots el mandataris del Planeta. Es el principal cap d´estat que, explicita o inplicitament, s´enfronta a la onada conservadora que ho envaeix tot, es l´home que aborda amb valentia els conflictes d´Iraq, Afganistán i Palestina, es la personalitat que intenta frenar l´ofensiva neocon, la que posa amb tela de judici i rebaixa, llibertats i avenços socials que creiem consolidats per sempre.-
Tot i les seves limitacións politiques i humanes, que poden haver decepcionat a molts seguidors de primera hora, personalment opino que hem de demanar als deus, llarga vida per a Barack Hussein Obama.
Jaume V.M.

No hay comentarios: